Μαν. Τζανάκης: «Πάμε στο ντέρμπι για να δώσουμε το 100%»

Για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Χερσόνησο και όχι μόνο μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μάνος Τζανάκης. 

Ο αρχηγός του ΠΑΝΟΜ μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για το ντέρμπι της αγωνιστικής, τονίζοντας πως θα είναι μια δύσκολη μάχη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα του και στην προετοιμασία που έχει κάνει για την επικείμενη αναμέτρηση.

Παράλληλα στάθηκε και στο κακό ξεκίνημα της χρονιάς, όμως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την άνοδο της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα για το ξεκίνημα της χρονιάς ανέφερε: «Για εμάς δεν ξεκίνησε και τόσο καλά η χρονιά, καθώς είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε απουσίες βασικών παικτών και για τον λόγο αυτό δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στο πρωτάθλημα. Εγώ περίμενα αργά ή γρήγορα ότι θα γίνουμε αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Για τους στόχους του ΠΑΝΟΜ: «Στόχος της ομάδας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιόμαστε όλοι μαζί, γιατί αυτό είναι το μυστικό στο τοπικό πρωτάθλημα. Ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το ντέρμπι με την Χερσόνησο: «Τώρα όσον αφορά το ντέρμπι με την Χερσόνησο, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την επικείμενη αναμέτρηση και θα πάμε να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ