Διαβουλεύσεις με διαφορετικά «θέλω»

Περισσότερες από 10 ημέρες έχουν περάσει από την έναρξη των διαβουλεύσεων για νέα κοινή επιστολή από τις ομάδες του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει στο τελικό κείμενο, καθώς υπάρχουν αρκετές αντιρρήσεις και διαφωνίες ανάμεσα στις ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αρχικό κείμενο γινόταν αναφορά όπου μεταξύ άλλων τόνιζαν «κύριοι για φέτος τελειώσαμε», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για μη επανέναρξη αγώνων-προπονήσεων, κάτι όμως που δεν βρίσκει σύμφωνους αρκετούς από τους προέδρους του ομίλου.

Ενδεχομένως η επιστολή αυτή, να μην «ολοκληρωθεί» και να μην αποσταλεί, καθώς δεν υπάρχει στη παρούσα φάση η απαραίτητη σύγκλιση απόψεων έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι μαζί να αποστείλουν μία κοινή επιστολή.

ADVERTISING

Οι διαφωνίες των ανθρώπων των ομάδων είναι ως προς το ύφος της επιστολής, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα τα ερωτήματα τους είναι «πως θα ξεκινήσουμε», «με τι προκήρυξη θα αγωνιστούμε» , «να δοθούν διαβεβαιώσεις για ομαλή έναρξη και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».

Ουσιαστικά οι διαβουλεύσεις των ομάδων συνεχίζονται, ενώ τα «θέλω» τους δείχνουν να είναι διαφορετικά, καθώς ένας ικανός αριθμός ομάδων επιθυμεί την άμεση επανέναρξη των προπονήσεων και των αγώνων, σε αντίθεση με κάποιες άλλες ομάδες που δεν θέλουν επ’ ουδενί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς, έχει προαναγγείλει την άμεση επανέναρξη της Γ Εθνικής, κάτι που απομένει να επισημοποιηθεί…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content