Δίπλα στον ΟΦΗ το «Ασκληπιός Διάγνωσις»

Συνεχίζεται και φέτος η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ με το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο.

Το «Ασκληπιός Διάγνωσις» συνεχίζει να βρίσκεται στο «πλευρό» της ομάδας του ΟΦΗ, φροντίζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων».

Ο καρδιολόγος και Πρόεδρος του Ιατρικού Διαγνωστικού κέντρου,  Φάνης Ζαμπετάκης, ο οποίος εξέτασε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, να εύχεται σε δηλώσεις του, «με την προσδοκία ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ θα προσφέρει σε όλους μας συναρπαστικές στιγμές, ευχόμαστε σε παίκτες, προπονητή, ηγεσία και διοίκηση, υγεία και επιτυχίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

ADVERTISING

«Το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Κωσταντίνος Μπαλογιάννης, με τον Καρδιολόγο και Πρόεδρο του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου «Ασκληπιός  Διάγνωσις» κ. Φάνη Ζαμπετάκη, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων του.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έχει συνάψει χορηγική συνεργασία με το «Ασκληπιός Διάγνωσις», για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, με όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν υποβληθεί σε βιοχημικές εξετάσεις, μαγνητική οστών και καρδιολογικό έλεγχο.

Οι γιατροί, η διοίκηση και το προσωπικό  του «Ασκληπιός Διάγνωσις», βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, αρωγοί στην προσπάθεια για επιτυχίες και διακρίσεις, με τον κ. Ζαμπετάκη να δηλώνει για την συνεργασία: «Με την προσδοκία ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ θα προσφέρει σε όλους μας συναρπαστικές στιγμές, ευχόμαστε σε παίκτες, προπονητή, ηγεσία και διοίκηση, υγεία και επιτυχίες».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.