Γ. Ανωγειανάκης: «Κανένα παράπονο από τους ανθρώπους – Υπήρξε τεράστια διαφορά φιλοσοφίας»

Το δικό του αντίο στον ΠΑΝΟΜ είπε μέσα από το ???????????????????????????????????????? ο Γιώργος Ανωγειανάκης. 

Ο ικανός τεχνικός λίγο μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον ΠΑΝΟΜ, ευχαρίστησε το Δ.Σ. τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα παράπονο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του σωματείου τον Γιάννη Κρητικό.

Επίσημο το «διαζύγιο» ΠΑΝΟΜ – Ανωγειανάκη!

ADVERTISING

Ακόμα αναφέρθηκε στο πως έφτασε η απόφαση αυτή, λέγοντας ότι υπήρχε τεράστια διαφορά φιλοσοφίας στο αγωνιστικό κομμάτι που δεν γεφυρωνόταν.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΑΝΟΜ για την συνεργασία που είχαμε και πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους της ομάδας. Εδώ θα σταθώ στην παρουσία του προέδρου κ. Κρητικού,  ο οποίος είναι κύριος με το «Κ» κεφαλαίο και πραγματικά κοσμεί με την παρουσία του το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. 

ADVERTISING

Δυστυχώς υπήρξε τεράστια διαφορά φιλοσοφίας και νοοτροπίας με το αγωνιστικό τμήμα που αποδείχτηκε αγεφύρωτη με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για όλα και τους εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει καλή πορεία στην συνέχεια και ειδικά με τις επιστροφές των παιδιών που δεν συμμετείχαν ακόμα στην ομάδα και μαζί με τα παιδιά που είναι ήδη θα κάνουν ένα πολύ δυνατό γκρούπ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ