Champions League: Όλα τα γκολ της βραδιάς (vid)

Απίθανο βράδυ με 28 γκολ στους τέσσερις ομίλους του Champions League. Το ???????????????????????????????????????? σας παρουσιάζει συγκεντρωμένα όλα τα τέρματα που σημειώθηκαν.

Η Ρεάλ με τον Μπέλιχγαμ να έχει ασίστ και γκολ αλλά τον Βαλβέρδε να είναι αυτός που με έναν κεραυνό εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα με τη βοήθεια του Μερέτ στα δίχτυα της Νάπολι έφτασε σε ένα σημαντικό διπλό και παραμένει μόνη πρώτη στον όμιλο έχοντας κάνει το δύο στα δύο.

Ο Ράσμους Χόιλουντ σκόραρε δις κόντρα στη Γαλατασαράι, ωστόσο οι Τούρκοι είχαν δύο άμεσες απαντήσεις και ο Ικάρντι στο 81′ εκτέλεσε τους κόκκινους διαβόλους, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα κέρδισε πέναλτι.

ADVERTISING

Η Λανς πήρε σπουδαία νίκη 2-1 με ανατροπή απέναντι στην Άρσεναλ στο “Φελίξ Μπολάρ” και έβαλε υποψηφιότητα για πρόκριση από τον 2ο όμιλο του Champions League. Η Αϊντχόφεν απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Σεβίλλη με τον Σέρχιο Ράμος να είναι μοιραίος.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είχε δύο δοκάρια απέναντι στην Μπενφίκα, όμως ο Μαρκούς Τουράμ ήταν πιο εύστοχος κι έδωσε στην Ίντερ τη νίκη με 1-0 για τον 4ο όμιλο του Champions League.

Η Μπάγερν τα χρειάστηκε απέναντι στην Κοπεγχάγη, όμως κατάφερε να νικήσει 2-1 στη Δανία έπειτα από ανατροπή και τον Ματίς Τελ να σκοράρει ξανά, αυξάνοντας την απόσταση των Βαυαρών από τον ανταγωνισμό του 1ου ομίλου του Champions League.

ADVERTISING

Στα ματς που άνοιξαν το πρόγραμμα, το γκολ του Αντρέ Κάστρο έξω από την περιοχή ολοκλήρωσε την επιστροφή της Μπράγκα στο παιχνίδι και της έδωσε τη νίκη 3-2 απέναντι στην Ουνιόν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου για τον 3ο όμιλο του Champions League, ενώ η Ρεάλ Σσοιεδάδ επιβλήθηκε 2-0 της Ζάλτσμπουργκ στην Αυστρία και την προσπέρασε στην κορυφή του 4ου ομίλου του Champions League.

.

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ