ΠΑΟΚ: Ατομικό για δύο στην τελική ευθεία για το ματς με την Άιντραχτ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του χωρίς νέα προβλήματα, καθώς μοναδικοί απόντες είναι οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα ολοκληρωθεί με μια απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στη Νέα Μεσημβρία.

Η σημερινή δεν άλλαξε τα δεδομένα με τον Μάρκος Αντόνιο και τον Φιλίπε Σοάρες να είναι οι μοναδικοί που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου.

ADVERTISING

Το αυριανό pre-game του αγώνα της Πέμπτης περιλαμβάνει εκτός από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και τη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου που θα μιλήσει μαζί με τον αρχηγό του Αντρέ Βιεϊρίνια στις 12.00 το μεσημέρι στην Τούμπα.

Οι Γερμανοί από την πλευρά του θα προπονηθούν και αύριο στην Φρανκφούρτη και θα φτάσουν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη με την δική του συνέντευξη Τύπου να είναι προγραμματισμένη για τις 6.30μ.μ.

«Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος και ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Τρίτης (03.10) επικεντρώθηκε στην τακτική για το επερχόμενο ματς κόντρα στους Γερμανούς.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση συνέχισε με παιχνίδια κατοχής και η προπόνηση έκλεισε με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Άιντραχτ μέσα από ασκήσεις τακτικής και τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να παίζουν ένα οικογενειακό δίτερμα.

Οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο συνέχισαν και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (04.10), παραμονή της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία και η προπόνηση θα είναι ανοιχτή στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ οι Γερμανοί θα προπονηθούν στην Φρανκφούρτη και το απόγευμα θα πετάξουν για Θεσσαλονίκη.

ADVERTISING

Η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια θα διεξαχθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η αντίστοιχη της Άιντραχτ στις 18:30», αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Δικεφάλου.

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ