Με τριάδα απουσιών κόντρα στον Ηρόδοτο οι Μοίρες

Την προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο ολοκληρώνουν στις Μοίρες θέλοντας να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. 

Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΝΟΜ, οι Μοίρες φουλάρουν τις μηχανές τους για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, έχοντας στόχο να κοιτάξουν στα μάτια την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέσα στην εβδομάδα ο Χρήστος Ορφανουδάκης δούλεψε πάνω στα κενά που έχει δει στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αφού γνωρίζει καλά ότι κάθε αδράνεια κόντρα στον Ηρόδοτο θα… πληρωθεί.

ADVERTISING

Στην προσπάθεια αυτή ωστόσο η ομάδα της Μεσσαράς δεν θα έχει στην διάθεση της τον Σκαπέρδα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ξαφνικές απουσίες είναι αυτές του Παπαδάκη (Μαυρίδη) και Πολυμερίδη, οι οποίοι τραυματίστηκαν στην χθεσινή προπόνηση.

Στις Μοίρες έχουν την ψυχολογία και πιστεύουν στην ομάδα για κάτι θετικό κόντρα στον Ηρόδοτο και θέλουν να το αποδείξουν και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.