Ταπεινά και με σοβαρότητα στις Μοίρες

Μετά το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Ηρόδοτος θέλει να συνεχίσει ταπεινά και με σοβαρότητα.

Δύσκολη έξοδος για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού στις Μοίρες, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Ηρόδοτο να θέλει διακαώς τη νίκη, αναγνωρίζοντας όμως παράλληλα και πλήρως τις δυσκολίες, καθώς η ομάδα των Μοιρών είναι μία ομάδα που γνωρίζουν καλά την έχουν ψηλά στην εκτίμησή τους, άπαντες στον Ηρόδοτο.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Αλικαρνασσό στις 9 Σεπτεμβρίου, με τον Ηρόδοτο να επικρατεί 2-1 χάρη σε γκολ που είχαν σημειώσει Βλαχάβας-Βεζιρτζόγλου ενώ για τις Μοίρες είχε σκοράρει ο Χατζάκης, έχοντας ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1.

ADVERTISING

Το ξεκίνημα πάντως του Ηροδότου στο πρωτάθλημα, είναι εντυπωσιακό, καθώς σε δύο παιχνίδια έχει πετύχει συνολικά εννέα γκολ και έχει δεχτεί μόλις ένα, στη πρεμιέρα από τη Τύλισο. Η προετοιμασία του Ηροδότου, ξεκίνησε ουσιαστικά εχθές, με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να προετοιμάζει την ομάδα του για το δύσκολο αυτό παιχνίδι, θέλοντας να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.