Δύο προβλήματα και μία επιστροφή ενόψει Εθνικού

Για την αναμέτρηση με τον Εθνικό στο Μοσχάτο προετοιμάζονται στην Επισκοπή, θέλοντας να συνεχίσουν την αήττητη πορεία στη Γ’ Εθνική.

Τελευταίο πρόβλημα τραυματισμού, μετά το ματς με τον Ελλοπιακό είναι αυτό του Βασίλη Ζαχαράκη ο οποίος αντιμετωπίζει ένα τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο. Επίσης, ο Νεκτάριος Αζίζι έχει οστικό οίδημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Αντιθέτως, τα ευχάριστα έρχονται από τους τερματοφύλακες αφού ο Νίκος Αποστολάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο δεξιό του γόνατο και μπήκε κανονικά στις προπονήσεις, συμπληρώνοντας την τριάδα με την οποία δουλεύει ο Βαγγέλης Κερεντζής.

ADVERTISING

Επίσης στα πλάνα του Μ. Παπαματθαιάκη επιστρέφει ο Θέμης Κεφαλάς που εξέτισε την ποινή τιμωρίας του. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο του Τσεσμέ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.