Ηρακλής Απλαδάς: Η ήρεμη δύναμη του Ρούβα

Ο Ηρακλής Απλαδάς έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο τη νέα χρονιά και αναμένεται να προσφέρει σπουδαίες βοήθειες στην ομάδα της Γέργερης.

Μπορεί να πρόκειται για ένα παιδί χαμηλών τόνων που δεν του αρέσει να «φαίνεται», όμως αφήνει τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο να κάνει τη διαφορά. Η ποιότητα του Ηρακλή Απλαδά είναι γνωστή εδώ και χρόνια, καθώς αποτελεί ένας από τους πιο σταθερούς και αξιόπιστους ποδοσφαιριστές στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Η χρονιά για τον ποδοσφαιριστή του Ρούβα έχει αρχίσει ιδανικά, καθώς πέρα από το 2×2 και η ατομική του απόδοση είναι εξαιρετική. Είναι χαρακτηριστικό πως στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Μοχό ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη με το τέρμα που σημείωσε για το 1-0, ενώ ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοφοράκης, υπογράφοντας με αυτό τον τρόπο το τρίποντο για τον Ρούβα.

ADVERTISING

Μάλιστα η απόδοση του τον ανέδειξε MVP του αγώνα και διεκδικεί το βραβείο του καλύτερου παίκτη της αγωνιστικής στην σχετική ψηφοφορία του GRANDSPORT.

Το σίγουρο πάντως είναι πως έχει να προσφέρει πολλά στον σύλλογο της Γέργερης, σε μία χρονιά που ο πήχης μπαίνει ψηλά και οι μονάδες θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε παιχνίδι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.