Γεράσιμος Πικράκης: «Το όραμα μας για την τοπική κοινωνία των Γούβων»

Ο Δήμος Χερσονήσου περιλαμβάνει πολλές περιοχές και τοπικές κοινότητες.

Μια από τις μεγαλύτερες, η περιοχή των Γουβών, τα τελευταία χρόνια έχει αρκετά προβλήματα, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Για να βελτιωθεί η καθημερινότητα στην τοπική κοινωνία, ο υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Γουβών Γεράσιμος Πικράκης, με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Χερσονήσου, Γιώργου Μεραμβελιωτάκη «ΜΑΖΙ με Όραμα», θέτει τον εαυτόν του στην «μάχη» της τοπικής αυτοδιοίκησης, για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή των Γουβών.

ADVERTISING

«Για ένα καλύτερο αύριο, να βοηθήσουμε τη περιοχή μας και τους ανθρώπους της για μια καλύτερη και πιο προσιτή καθημερινότητα», ανέφερε μιλώντας για το όραμα, τόσο το δικό του, όσο και του υποψήφιου Δημάρχου Χερσονήσου Γιώργου Μεραμβελιωτάκη, για την ανάπτυξη της περιοχής.

«Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτόν μας για την βελτίωση της καθημερινότητας μας, με τις δύο πιο πρόσφατες δημοτικές αρχές, να αφήνουν την περιοχή μας στην τύχη της.

Όραμα μας και βασική μας προϋπόθεση είναι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, για μια καλύτερη καθημερινότητα. Να τακτοποιήσουμε τα πεζοδρόμια, να είναι καθαρή η περιοχή μας, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία παιδότοπων, παιδικών χαρών και γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, ώστε τα παιδιά μας και όχι μόνο να έχουν δραστηριότητες που μέχρι στιγμής δεν έχουν, ή χρειάζεται να μετακινηθούν αρκετά μακριά από το σπίτι τους για να αθληθούν.

ADVERTISING

Με γνώμονα τον άνθρωπο, θα βρισκόμαστε δίπλα στον καθένα, για την επίλυση οποιοδήποτε ζητήματος και για την ευημερία της περιοχής. Παράλληλα, στο πρόγραμμα μας είναι και ένα πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» για τους συνταξιούχους μας και για οποιοδήποτε χρειάζεται τη βοήθεια μας, με όλες τις δράσεις μας να αφορούν τον άνθρωπο και τον συμπολίτη μας.

Παράλληλα, στόχος μας είναι να αναπτυχθεί η παραλιακή περιοχή, η οποία έχει αφεθεί στη τύχη της τα τελευταία χρόνια, ώστε να γίνει πόλος έλξης, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους, όσο και τουριστών, όπως και οι κεντρικοί δρόμοι τόσο των Άνω Γουβών και των χωριών, με γνώμονα την ασφάλεια και την εύκολη μετακίνηση και γενικότερα μια αναβάθμιση σε όλα τα μήκη και πλάτη των Γουβών.

Στα σχέδια μας είναι και η δημιουργία ενός δημοτικού πάρκινγκ, που θα προσφέρει ανάσα στη περιοχή», ανέφερε ο υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Γουβών Γεράσιμος Πικράκης.

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.