Νίκη στη πρεμιέρα για τα Δειλινά, 1-0 τη Παλιανή

 Τα Δειλινά με γκολ από το 8ο λεπτό, επικράτησαν της Παλιανής με 1-0 και ξεκίνησαν με το.. δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Α2 ΕΠΣΗ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι.

23/09/2023 20:00
1η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

Εμμανουήλ Περικλής ΓΚΟΛ 8'    
    71' KOKKINH Πετρόπουλος Σταμάτιος

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς ένας προβολέας στο Ατσαλένιο δεν λειτουργούσε, με τις δύο ομάδες τελικά να αποφασίζουν να αγωνιστούν κανονικά και το παιχνίδι άρχισε μετά από μισή ώρα περίπου από τον αρχικό του ορισμό.

Στα αγωνιστικά, πρώτη φάση για την Παλιανή στο 6ο λεπτό, με τον Φουντουλάκη Χ. να κάνει το σουτ και τη μπάλα να περνάει άουτ.

Τα Δειλινά, στην πρώτη τους φάση στο παιχνίδι προηγήθηκαν με τον Εμμανουήλ, ο οποίος με ένα τρομερό σουτ έξω από τη περιοχή, άνοιξε το σκορ στο Ατσαλένιο.

ADVERTISING

Επόμενη φάση στο 23’, με τον Αργυρούδη να δοκιμάζει ένα φάουλ από αρκετά μακριά, η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 29’ νέα ευκαιρία για τη Παλιανή, με τον Φουντουλάκη Χ. να κάνει το σουτ, μπλόκαρε ο Αγγελιδάκης.

Στο 40’ μεγάλη ευκαιρία για τη Παλιανή, με τον Σπινθουράκη μετά από εκτέλεση κόρνερ να κάνει το σουτ και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ένα βολ πλανέ του Τραντά, βγήκε εκτός.

Στην επανάληψη, τα Δειλινά απείλησαν στο 52’, με τον Βαρούχα να κάνει τη σέντρα, τον Χριστοφή να κάνει τη κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 57’ ένα σουτ του σκόρερ Εμμανουήλ, πέρασε λίγο άουτ.

ADVERTISING

Η Παλιανή στο 71’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πετρόπουλο, ενώ ένα λεπτό αργότερα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μια υπόδειξη, όταν παίκτης τους έφευγε από ευνοϊκή θέση, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 76’, με τον Φραγκεδάκη από κοντά να κάνει τη κεφαλιά, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ