Ανέβηκαν οι τόνοι σε φιλικό ακαδημιών στο Ηράκλειο

Ένα περιστατικό που σίγουρα δεν τιμάει καμία από τις «εμπλεκόμενες» ακαδημίες, σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, σε φιλικό παιχνίδι ακαδημιών του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι δύο πλευρές, οι δύο προπονητές ανέβασαν αισθητά τους τόνους τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά τη λήξη του, κάτι που έγινε αντιληπτό και από τους γονείς των παιδιών αλλά και από τα ίδια τα παιδιά.

Η καταγγέλλουσα ακαδημία υποστηρίζει πως ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας, βιαιοπράγησε εναντίον του προπονητή-συνεργάτη τους, με τους ίδιους να προμηνύουν πως θα προβούν και σε μήνυση.

ADVERTISING

Από την άλλη, το GRANDSPORT, επικοινώνησε με τον προπονητή που βάσει της καταγγελίας βιαιοπράγησε εναντίον συναδέλφου του, κάτι που ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει, το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Το «επεισόδιο» πάντως προς ώρας δείχνει να έχει δύο… νομίσματα, καθώς η κάθε πλευρά, το παρουσιάζει διαφορετικά και μένει να φανεί εάν θα συνεχιστεί και σε δικαστικές αίθουσες, όπως άλλωστε προανήγγειλε και η καταγγέλλουσα ακαδημία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.