Στο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων με ομάδα της Γερμανίας ο Ζαρός!

Τριήμερο διαδικτυακό σεμινάριο συνάντησης των εταίρων στο πλαίσιο του προγράμματος των Ελληνογερμανικών ανταλλαγών στον τομέα του αθλητισμού, που πραγματοποιεί η ΕΘΝ.Ο.Α. σε συνεργασία με την DEUTSCHE SPORTJUGEND, πραγματοποίησε η ομάδα του Ζαρού.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και 50 σωματεία από όλη την Ελλάδα και τη Γερμανία ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο του προγράμματος, συζήτησαν τις ιδιαιτερότητες της εποχής που βιώνουν τα παιδιά και των δυο χωρών και τις επιπτώσεις του Covid 19, στις δύο χώρες και αντάλλαξαν απόψεις για τους συλλόγους τους.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση πάνω το ευαίσθητο θέμα της πρόληψης της σεξουαλικής βίας στον αθλητισμό.

ADVERTISING

Αναλύθηκαν επίσης, οι συνθήκες και οι όροι της χρηματοδότησης των συλλόγων, διαδικαστικά θέματα, προτάσεις για η διαμονή και τις δραστηριότητες των ομάδων κλπ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Αθλητικές Ακαδημίες Ζάρου, θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων, με αντίστοιχο αθλητικό σωματείο του Πινεμπεργκ στα βόρεια της Γερμανίας (Αμβούργο)!

Την Ακαδημία μας εκπροσώπησαν στο 3ημερο διαδικτυακό σεμινάριο οι Παπαδοβασιλακης Δημήτρης & Κωστικης Κώστας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content