Για την πρόκριση στην Λαμία ο Γιούχτας!

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι δίνει σε λίγες ώρες ο Γιούχτας ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Σταυρού στο ΔΑΚ Λαμίας (14:00).

Έτοιμος για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης φαίνεται ότι είναι ο Γιούχτας, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Σταυρού για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά που ταξίδεψε σήμερα το πρωί για την Λαμία, στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη με καλό ποδόσφαιρο που θα της δώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο έμπειρος τεχνικός έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ADVERTISING

Σίγουρα οι Αρχανιώτες δεν είναι ακόμα σε ετοιμότητα αφού πραγματοποιούν ακόμα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, έχοντας δώσει παράλληλα μόλις δύο φιλικά, ωστόσο θα παλέψουν για τη νίκη.

Υπενθυμίζουμε η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Κόλλιας, Μακατουνάκης, Bruce, Αλεξόπουλος, Βρετός, Γελαδάρης, Γκίνη, Δασκαλάκης, Θεοδωράκης, Κίσσας, Κόλα, Κορνιλάκης, Μπουτσάκης, Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Πρινιωτάκης, Ροβίθης, Στακάκης, Τζανής, Φαζός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ