Πήρε «μορφή» το γήπεδο του Ποσειδώνα!

Το γήπεδο του Ποσειδώνα πήρε πλέον…μορφή καθώς τοποθετήθηκε ο πλαστικός τάπητας, ενώ αύριο αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση όλων των υπευθύνων για την ενημέρωση της πορείας των έργων.

Ένα όνειρο χρόνων του Ποσειδώνα είναι πλέον προ των πυλών, καθώς όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες τοποθετήθηκε ο χλοοτάπητας στο γήπεδο 7χ7 της ομάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr η ολοκλήρωση των εργασιών για την τοποθέτηση του τάπητα θα είναι έτοιμη εντός των επόμενων 10 ημερών.

Αύριο Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου αναμένεται συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη, του Προέδρου της ομάδας Αντώνη Βλαχάκη, του Αντιπροέδρου Νίκου Μπινιχάκη, του επίτιμου προέδρου Μιχάλη Τζιράκη με τον εργολάβο του έργου κ. Ηλία Πασούμα όπου και θα υπάρξει ενημέρωση για την πορεία των εργασιών.

Όπως αναφέραμε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα θα έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 10 ημερών, ενώ αυτές δεν θα είναι οι μόνες εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο, καθώς στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου,  αναμένεται να δημιουργηθούν αναψυκτήριο, πάρκινγκ και φυσικά αποδυτήρια.

Αναμφίβολα αυτή η είδηση αποτελεί κάτι σπουδαίο για το σωματείο του Ποσειδώνα, καθώς το μεγάλο αυτό όνειρο των ανθρώπων της ομάδας παίρνει σάρκα και οστά…

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό: