Ιδρύθηκαν οι «Νέοι Δαμάστας 2020»

Η Δαμάστα ανακοίνωσε επίσημα την ίδρυση της θυγατρικής ομάδας της, με το όνομα «Νέοι Δαμάστας 2020», πραγματοποιώντας ένα όραμα πολλών χρόνων.

Η θυγατρική ομάδα της Δαμάστας, η οποία απέκτησε το όνομα «Νέοι Δαμάστας 2020», θα έχει ως στόχο τη συμμετοχή νέων παιδιών, όπου θα αναδειχτούν νέοι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας, αναφέρει: «Μπορεί εν μέσω πανδημίας να έχουν ανασταλεί οι αγωνιστικές δραστηριότητες όμως οι άνθρωποι του ΑΟ Δαμάστας δεν σταματούν να υλοποιούν τους στόχους που έχουν θέσει για την ανάπτυξη του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

ADVERTISING

Έτσι από σήμερα η οικογένεια μας μεγαλώνει και ο ΑΟ Δαμάστας απέκτησε το παιδί του, με την ίδρυση της ομάδας «Νέοι Δαμάστας 2020» να αποκτά επίσημο χαρακτήρα!

Πρόκειται για ένα από τα οράματα που εξ’ αρχής είχε θέσει ο ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης και τώρα γίνεται πραγματικότητα.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες τις οποίες είχε αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Νικηφόρος έτρεχαν τους τελευταίους μήνες και σήμερα ολοκληρώθηκε αυτή η σπουδαία προσπάθεια για το μέλλον του ΑΟ Δαμάστας!

ADVERTISING

Ασφαλώς σκοπός είναι οι Νέοι Δαμάστας 2020 ως θυγατρική ομάδα να αποτελέσει την πρώτη κυψέλη του σωματείου, καθώς με τη συμμετοχή νέων παιδιών θα αποτελεί τον προθάλαμο για την πρώτη ομάδα!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content