Η χρονιά που ιδρύθηκε ο Ηρακλής Νιπιδιτού

Το Grandsport.gr «γυρνάει» το χρόνο πίσω και θυμάται την ομάδα του Ηρακλή Νιπιδιτού, την χρονιά που ιδρύθηκε και συμμετείχε για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Το 1985, ιδρύθηκε η ομάδα του Ηρακλή Νιπιδιτού και συμμετείχε για πρώτη φορά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου, στη Γ κατηγορία. Το σωματείο του Νιπιδιτού εκείνη τη σεζόν, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχασε στο τέλος την άνοδο, στην πρώτη της χρονιά, ως σωματείο.

Στη συγκεκριμένη ομάδα, αγωνιζόντουσαν τρεις πρόεδροι της ομάδας του Ηρακλή Νιπιδιτού, οι Γιώργος Δαγκωνάκης, Στέλιος Παπαδάκης και Νίκος Κοτρωνάκης. Στη φωτογραφία είναι η ομάδα του Ηρακλή Νιπιδιτού στο γήπεδο Καστελίου και απεικονίζονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

ADVERTISING

Όρθιοι: Καλογεράκης Μ., Κοτρωνάκης Νίκος., Μαθιουδάκης Ε., Αποστολάκης Γ., Κοτρωνάκης Νεκτάριος, Μακρογιαννάκης Β., Παπαδάκης Γ., Παπαδάκης Σ.

Καθιστοί: Παπαδάκης Μ., Αποστολάκης Μ., Μαθιουδάκης Κ., Παπαδάκης Κ., Δαγκωνάκης Γ., Σπυριδάκης Γ., Μουρτζάκης Μ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content