Απουσίαζαν οι διεθνείς στη σημερινή προπόνηση, ξανά εκτός ο Σακόρ

Χωρίς του διεθνείς ποδοσφαιριστές, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Αμπντούλ Ουές, Απόστολο Διαμαντή και Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, ολοκλήρωσε την σημερινή (05/10) του προπόνηση η ομάδα του ΟΦΗ. Παράλληλα, εκτός έμειναν οι Χούαν Νέιρα, ο οποίος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση αλλά και ο Βάγιεμπα Σακόρ, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία και Ζαλή.

Αύριο (06/10) οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση για την κρητική ΠΑΕ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (07/10) και θα είναι διπλή (09:00-10:00 το πρωί και 17:00 το απόγευμα).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Χωρίς τους Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Απόστολο Διαμαντή και Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, που έγινε το πρωί της Δευτέρας (5/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Juan Neira δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε διερευνητική αρθροσκόπηση εντός της ημέρας. O Vajebah Sakor αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζάλη κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε.

Θεραπεία έκαναν οι Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης, ενώ ο Γιώργος Σουρνάκης προπονήθηκε κανονικά.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση μεταβιβάσεων, άσκηση κατοχής σε μικρό χώρο και αγωνιστικά παιχνίδια.

Αύριο, Τρίτη (6/10), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (7/10) και θα είναι διπλή (09:00 & 10:00 το πρωί και 17:00 το απόγευμα)».