«Έδεσε» τον Θεοδοσουλάκη μέχρι το 2027 ο ΟΦΗ!

Με τον πλέον ηχηρό τρόπο έδειξε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Γιάννη Θεοδοσουλάκη ο ΟΦΗ, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή για τέσσερα ακόμη χρόνια.

Παρότι αυτή την περίοδο ο 19χρονος επιθετικός βρίσκεται εκτός δράσης λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, ο ΟΦΗ δείχνει πόσο τον πιστεύει και τον υπολογίζει για το μέλλον, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του ως το 2027.

Είναι δίχως αμφιβολία μία κίνηση με ισχυρό συμβολισμό, που δείχνει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας στον ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή, σε μία δύσκολη για τον ίδιο στιγμή, αλλά και γενικώς δείχνει την στροφή του Όμιλου στο κρητικό και τοπικό στοιχείο, το οποίο θέλει να ενισχύσει στις τάξεις του.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει ότι ένα ακόμα παιδί από την Κρήτη, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, o Γιάννης Θεοδοσουλάκης, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 19χρονος επιθετικός, γεννημένος στο Ρέθυμνο στις 11/9/2004, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Αύγουστο του 2022 και την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 6 συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα», με την πρώτη εξ αυτών να καταγράφεται στην πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο.

Ήρθε στον ΟΦΗ σε ηλικία 15 ετών από τις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και αμέσως εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ17, έχοντας αγωνιστεί και στην Κ19, με την οποία μέτρησε συνολικά 39 συμμετοχές και 14 γκολ, ενώ ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ