Νέα χορηγική συμφωνία για την Δαμάστα

Η διοίκηση της Δαμάστας με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας με την ΑΔΜΗΕ η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια των νεοφώτιστων στην Γ. Εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας ανακοινώνει την χορηγία του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), που συμβάλει στα βήματα ανάπτυξης που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος.
Ο ΑΔΜΗΕ είναι ο βασικότερος φορέας της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και αναλαμβάνει την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική, με τη δημιουργία σταθμού μετατροπής στην περιοχή της Δαμάστας.
Στο πλαίσιο των αντισταθμιστικών οφελών για την τοπική κοινωνία της Δαμάστας εντάσσεται και ο ΑΟ Δαμάστας, με την χορηγία που θα συμβάλει σε νέα έργα που προγραμματίζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών και τμημάτων Ακαδημίας.
Επίσης θα γίνουν και άλλες δράσεις και αναπλάσεις στην Δαμάστα με τον ΑΔΜΗΕ να στοχεύει στην εξασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος στην τοπική κοινωνία.
Ο ΑΔΜΗΕ γενικότερα έχει ανεπτυγμένη κοινωνική και εταιρική ευθύνη και ιδιαίτερα αυτή την εποχή με το ξέσπασμα της πανδημίας στηρίζοντας το Δημόσιο Σύστημα Υγείας”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content