ΑΛΜΥΡΟΣ

Με την πρώτη ομάδα του Αλμυρού προπονείται ο Γ. Παρασκάκης

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Με την πρώτη ομάδα του Αλμυρού προπονείται ο Γ. Παρασκάκης
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Την ευκαιρία να προπονείται με την πρώτη ομάδα του Αλμυρού έχει ο Γιάννης Παρασκάκης.

Συνεχίζονται σε καθημερινό επίπεδο οι προπονήσεις στο Γάζι, με στόχο ο Αλμυρός να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη των υποχρεώσεων του στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ένας από τους βασικούς στόχους της νέας χρονιάς στους «πορτοκαλί» είναι σίγουρα η χρησιμοποίηση και η ανάδειξη ακόμη περισσότερων παιδιών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο ποδοσφαιριστής των Νέων Αλμυρού, Γιάννης Παρασκάκης έχει αρπάξει την ευκαιρία και προπονείται με τη μεγάλη ομάδα του συλλόγου. Ο νεαρός μέσος αναμφίβολα αποκτά σπουδαίες εμπειρίες δίπλα σε πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές, θέλοντας ταυτόχρονα να αποδείξει τη δική του αξία. Μάλιστα είναι αρκετά πιθανό να προωθηθεί μόνιμα στην πρώτη ομάδα του Αλμυρού, μία απόφαση όμως που θα πάρει ο Μ. Σουτζής και οι συνεργάτες του.

Πάντως ο Μανώλης Σουτζής και γενικά η φιλοσοφία του συλλόγου, δίνουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά, κάτι που φαίνεται και στο ρόστερ της ομάδας, οπού έχει ενισχυθεί σημαντικά το κρητικό στοιχείο και οι παίκτες με καταγωγή από το Γάζι.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΛΜΥΡΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα