Με την ίδια φιλοσοφία και με ενισχυμένο ρόστερ ξεκίνησε ο Ζαρός

Με την ίδια φιλοσοφία ξεκίνησε τη προετοιμασία του ο Ζαρός για τη νέα σεζόν.

Το σωματείο δίνοντας βάρος σε νέα παιδιά που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο σωματείο και σε συνδυασμό με τις ηχηρές προσθήκες που δίνουν τόνωση εμπειρίας στο ρόστερ, ξεκίνησε τη προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπου φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, τελέστηκε και αγιασμός για τη νέα σεζόν, με την ευχή όλων να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Θυμίζουμε πως στον Ζαρό θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά οι Γιώργος ΚοτζαδάκηςΝίκος ΣτρατηγάκηςΚώστας ΛιουδάκηςΜιχάλης Κοκορέλιας και Γιώργος Κλαπάκης.

Οι «πράσινοι» με τον Φάνη Χαλκιδάκη στο «τιμόνι» της ομάδας και φέτος και με άμεσο συνεργάτη του σε διπλό ρόλο τον Τάσο Λυκούδη, ξεκίνησε τη προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, ενώ όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλμπαντάκη, γίνονται προσπάθειες για τη δημιουργία ομάδας στο Youth League της ΕΠΣΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, οι φετινές κινήσεις θεωρούνται μελετημένες, με τον Ζαρό να προσθέτει στο ρόστερ του εμπειρία, με ποδοσφαιριστές που μπορούν να καθοδηγήσουν τους νεότερους, ενώ όσον αφορά τη μεταγραφική πολιτική, αναμένονται μια δύο προσθήκες, για να κλείσει και τυπικά το ρόστερ.

Το ιστορικό σωματείο, ξεκίνησε τα.. βάσανα, φιλοδοξώντας σε κάτι καλό τη φετινή αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας στο έπακρον τη φιλοσοφία του.

Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2025

ΟΑΚΑ 2025

Ο ΟΦΗ, γράφει ιστορία, μετά απο 35 χρόνια διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ