«Περνάει» την πόρτα του χειρουργείου ο Νέιρα

Σε αρθροσκόπηση αριστερού γόνατος θα υποβληθεί ο Χουάν Νέιρα το μεσημέρι της Δευτέρας (05/10).

Ο έμπειρος μέσος του ΟΦΗ, ο οποίος αισθάνεται πόνους στο συγκεκριμένο σημείο, το τελευταίο διάστημα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και αποφασίστηκε να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να γίνει καθαρισμός στο γόνατο του.

Η ομάδα αποφάσισε την δεδομένη χρονική στιγμή να πραγματοποιήσει αυτή την επέμβαση, παρόλο που η εξέταση δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό, διότι θέλει να εκμεταλλευτεί την διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των εθνικών και να τον έχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα πίσω στη δράση, ενώ παράλληλα, να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Σε αρθροσκόπηση αριστερού γόνατος θα υποβληθεί σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι ο Χουάν Νέιρα, στο  «Ασκληπιείον Κρήτης» , από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αισθανόταν πόνους στο συγκεκριμένο σημείο και μετά από μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, αποφασίστηκε να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να γίνει καθαρισμός στο γόνατό του, με σκοπό να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη δράση».