Φ. Γκαγιέγος: «Να ανταποδώσω την αγάπη των φίλων του ΟΦΗ – Να παλέψουμε για τα play off» (vid)

Αποστολή στην Ολλανδία: Δημοσιογραφικό Τμήμα

Ο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος μίλησε στην κάμερα του GRANDSPORT για την επιστροφή του στον ΟΦΗ.

Ο Χιλιανός μέσος τόνισε ιδιαίτερα χαρούμενος για την υποδοχή που είχε από τον κόσμο και την ομάδα, παρότι το πρώτο του πέρασμα από τον σύλλογο ήταν μικρό σε διάρκεια.

Παράλληλα είπε πως έφυγε γεμάτος από τον ΟΦΗ στην πρώτη του θητεία και θέλει τώρα να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε ο Όμιλος να πετύχει τους στόχους του, όπως η είσοδος στα play off και μία καλή πορεία στο κύπελλο.

Ο καλός συνάδελφος της Cosmote TV, Δημήτρης Ξαρλής βοήθησε για τις ανάγκες της μετάφρασης.

Αναφορικά με το πως νιώθει για την επιστροφή σε μία ομάδα που έμεινε λίγο, αλλά δέθηκε πολύ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την υποδοχή που μου επεφύλασσαν όλοι στην ομάδα και για τα μηνύματα αγάπης που μου έδειξαν παρότι ήμουν για λίγο καιρό στην ομάδα. Από την πλευρά μου ελπίζω να ανταποδώσω την αγάπη των φίλων του ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο».

Αν θεωρεί ότι άφησε κάτι στη μέση μετά την πρώτη του χρονιά στην ομάδα; «Δεν θεωρώ ότι έφυγα με κάποια εκκρεμότητα από τον ΟΦΗ, έφυγα γεμάτος από την ομάδα. Φέτος θα παλέψουμε για τις υψηλές θέσεις και την είσοδο στα play off, ενώ πάντα και το κύπελλο είναι σημαντικός στόχος».

Δείτε το βίντεο:

Υποστηρικτές-χορηγοί της αποστολής στην Ολλανδία, είναι οι: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε επίσης: