Φινάλε στην Ολλανδία με την δυνατή Ουτρέχτη

Αποστολή στην Ολλανδία: Δημοσιογραφικό Τμήμα

Το πιο δυνατό φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει το μεσημέρι ο ΟΦΗ (15:30, LIVE ????????????????????????????????????????) αντιμετωπίζοντας την Ουτρέχτη.

Με αυτό το παιχνίδι, ολοκληρώνεται και τυπικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Όμιλου για τη φετινή σεζόν, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να προχωράει στη χθεσινή προπόνηση σε δοκιμές ενόψει του φινάλε στην Ολλανδία.

Ο Λιθουανός προπονητής δούλεψε με δύο διαφορετικούς σχηματισμούς, όπως εξάλλου μας έχει συνηθίσει.

Σε σύστημα 3-5-2 αγωνίστηκαν οι Καρώ, Βούρος και Πασαλίδης στο κέντρο της άμυνας, ο Λάρσον στα δεξία, με τον Αμπάντα στα αριστερά, οι Ντιουσέ και Μεγιάδο σε ρόλους αμυντικών χαφ, τον Ριέρα μπροστά τους και τους Μπιφουμά και Ντίκο στην αιχμή της επίθεσης.

Η άλλη ομάδα που δοκίμασε ο Λιθουανός τεχνικός έπαιξε σε σύστημα 4-2-3-1. Γιαννούλης και Λαμπρόπουλος αγωνίστηκαν στο κέντρο της άμυνας, με τους Σημαντηράκη και Τοράρινσον δεξία και αριστερά αντίστοιχα. Ο Γκαγιέγος και ο Μπάκιτς στη βάση της μεσαίας γραμμής, με τους Μοσκέρα, Γρίβα και Ντουρμισάι μπροστά τους και μοναδικό προωθημένο τον Λουίς Φελίπε.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός τον Νίκο Μαρινάκη, λόγω κάκωσης στο γόνατο του αριστερού ποδιού, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και το Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο σε φυσική όσο και σε αγωνιστική.

Την Κυριακή (30/7) η αποστολή του ΟΦΗ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, με τελικό προορισμό το Ηράκλειο στις 20:35 μετά το απόγευμα.

Υποστηρικτές-χορηγοί της αποστολής στην Ολλανδία, είναι οι: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε επίσης: