Ο Β. Πλεσίτης «χτίζει» τον δικό του ΠΑΟΚ

Αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με πέρυσι θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η αλλαγή διοίκησης έφερε συνάμα αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ, με τον Βασίλη Πλεσίτη να αφήνει τον Θραψανό για λογαριασμό του Κρουσώνα, αναλαμβάνοντας ένα σωματείο που πέρυσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και κατέκτησε το κύπελλο κόντρα στον Γιούχτα.

Οι φιλοδοξίες μετά την περυσινή σεζόν αλλά και φυσικά το όνομα της ομάδας είναι μεγάλος τόσο από τον κόσμο όσο και από την κοινωνία του Κρουσώνα. Αυτό το γνωρίζουν καλά άπαντες στον ΠΑΟΚ, οι οποίοι χτίζουν ένα νέο σύνολο, το οποίο θα μπορέσει να σταθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις.

ADVERTISING

Ο έμπειρος τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αφού έφυγαν αρκετοί παίκτες, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν με τα «θέλω» του ίδιου. Ο Βασίλης Πλεσίτης λοιπόν από 31 Ιουλίου θα έχει την ευκαιρία να χτίσει τον δικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε πέρυσι.

Οι συνθήκες στην ομάδα είναι ιδανικές, η εμπειρία του προπονητή παίζει καθοριστικό ρόλο και μέχρι τώρα οι μεταγραφές είναι ικανές να το πετύχουν…Click to Hide Advanced Floating Content