Ανανέωσε με τον Πανσερραϊκό ο Βίκτορ Στίνα

Παίκτης του Πανσερραϊκού θα παραμείνει για ακόμη μία σεζόν ο Βίκτορ Στίνα, με την ομάδα των Σερρών να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Victor Stina μέχρι το 2024.

Ο Βίκτορ Στίνα είναι γεννημένος στις 20/3/1998 στην Μολδαβία, ήρθε στον Πανσερραϊκό τον Ιανουάριο του 2022 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα μας, όντας εκ των πρωταγωνιστών με 27 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Μολδαβίας μετρώντας 8 συμμετοχές και 2 γκολ και μονίμως στις κλήσεις του ομοσπονδιακού του προπονητή. Καλή επιτυχία Βίκτορ».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε απλά και λιτά στο panserraikosfc.gr: «Πάμε Πανσερραϊκάρα Super League».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...