Μ. Κασσωτάκης: «Εύκολη η απόφαση να συνεχίσω στον ΠΟΑ – Να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ»

Για την παραμονή του στον ΠΟΑ μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μάνος Κασσωτάκης. 

Ο έμπειρος δεξιός μπακ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του ΠΟΑ, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους του σωματείου προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει για έναν ακόμα χρόνο.

Συνεχίζουν στον ΠΟΑ Κασσωτάκης – Νάτος!

ADVERTISING

Στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την χαρά του για την παραμονή του στο Ατσαλένιο, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει τον ΠΟΑ να κάνει μια καλή χρονιά και να καθιερωθεί στην κατηγορία και συνάμα να βοηθήσει τα νέα παιδιά των ακαδημιών.

Συγκεκριμένα για την ανανέωση του: «Ο ΠΟΑ είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του Ηρακλείου. Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά και ήταν εύκολη η απόφαση μου να πω το ναι στην πρόταση των ανθρώπων της ομάδας για να ανανεωθεί η συνεργασία μας. Οι άνθρωποι του ΠΟΑ βρισκόταν δίπλα μας όλο το χρόνο και μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε».

ADVERTISING

Για τους στόχους: «Σίγουρα ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε μια καλή χρονιά αντάξια του ονόματος του ΠΟΑ. Ο δικός μου στόχος είναι να δίνω το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπως κάνω πάντα ώστε να βοηθήσω τον ΠΟΑ να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά θέλω να βοηθήσω και τα νέα παιδιά που θα πάρουν την ευκαιρία στην ομάδα από τις ακαδημίες, αφού το πρότζεκτ του ΠΟΑ είναι μεγάλο και ενδιαφέρον. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ