Στη Θεσσαλονίκη ο Σαματά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Ο Αλί Σαματά βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (15/7) ο Αλί Σαματά με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να περνάει τις επόμενες ώρες από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει στον ΠΑΟΚ για 2-1 χρόνια.

Ο Σαματά δεν θέλησε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και αρκέστηκε απλά σε ένα σχόλιο για τη συνομιλία που είχε με τον Πέλκα ενώ τόνισε πως θα μιλήσει αφού πρώτα μιλήσει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.

ADVERTISING

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ο Πέλκας είναι καλός μου φίλος, μίλησα μαζί του. Ακόμη δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή, θα αφήσω τον σύλλογο να μιλήσει πρώτος πριν κάνω κάποιο άλλο σχόλιο”.

Ο Δικέφαλος τα βρήκε σε όλα με τη Φενέρμπαχτσε, οι Τούρκοι εξασφάλισαν ότι ο παίκτης δεν θα μετακομίσει σε άλλη ομάδα της χώρας και θα έφευγε στο εξωτερικό, επομένως μπήκε το νερό στ’ αυλάκι για να προχωρήσει το deal.

Οι πληροφορίες που έρχονται και από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Σαματά θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ, αντίστοιχες δηλαδή με αυτές που είχε ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ