Τ. Χατζάκης: «Με το Ασήμι κάτι άφησα στην μέση και επιστρέφω να το πετύχω»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή στο Ασήμι παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Τίτος Χατζάκης.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στην ομάδα που μεγάλωσε, ενώ έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα εξηγεί τους λόγους που δεν διάλεξε ομάδα από την παραπάνω κατηγορία, καθώς είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Α1.

ADVERTISING

Για την επιστροφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που μεγάλωσα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Το Ασήμι είναι το σπίτι μου και νιώθω όμορφα που θα φορέσω ξανά την φανέλα του. Ο λόγος που επέστρεψα είναι γιατί έχω αφήσει κάτι στην μέση με την ομάδα και θέλω να το πετύχω τώρα με την επιστροφή μου.

Ήταν μια συνειδητή απόφαση να επιστρέψω στο Ασήμι, παρότι είχα προτάσεις Α1 ΕΠΣΗ, καθώς αφενός θέλω να βοηθήσω να φτάσουμε ψηλά και αφετέρου είχα το στρατιωτικό μου που δεν μου επέτρεπε να ακολουθήσω τις παραπάνω κατηγορίες».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Στο Ασήμι γίνεται καλή δουλειά και υπάρχει όρεξη από την διοίκηση για το βήμα παραπάνω. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και από την μεριά μου θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω το Ασήμι να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην Α1 ΕΠΣΗ».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ