Β. Μπαστάκης: «Μου άρεσε το πρότζεκτ του Εργοτέλη – Να αναδείξουμε παιδιά»

Για τους λόγους που επέλεξε να καθίσει στον πάγκο του Εργοτέλη μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Βασίλης Μπαστάκης. 

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στο πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι άνθρωποι της ομάδας τονίζοντας ότι του άρεσε, αφού θα δούμε έναν νεανικό Εργοτέλη που θα έχει στόχο να βγάζει παιδιά που θα μπορούν να σταθούν σε παραπάνω κατηγορίες.

Νέος προπονητής στον Εργοτέλη ο Β. Μπαστάκης!

ADVERTISING

Παράλληλα τόνισε ότι στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και η σκληρή δουλειά, ώστε να βγαίνουν αυτά που θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον λόγο που επέλεξε τον Εργοτέλη: «Γίνεται μια επανεκκίνηση στην ομάδα με εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά. Σαν project είναι να δουλέψουμε παιδιά και να τα βοηθήσουμε να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω σε άλλες κατηγορίες.  Αυτό με ενδιαφέρει πολύ, γιατί μου αρέσει να εξελίσσω παιδιά και να τα βοηθάω να κάνουν το βήμα παραπάνω κάτι που θα μεγαλώσει ξανά την ομάδα  του Εργοτέλη.

ADVERTISING

Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να είναι μια χρονιά με υγεία για όλες τις ομάδες και την δική μας, χωρίς τραυματισμούς και να απολαύσουμε την διαδικασία».

Για τους στόχους: «Στόχος είναι μέσα από το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε και την δουλειά που θα κάνουμε όλη την εβδομάδα και στα παιχνίδια η ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Κάθε Κυριακή θα παίζουμε για τη νίκη και στόχος μας θα είναι να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά να παρουσιαστούν έτοιμα για να παίξουνε σε υψηλότερο επίπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ