Επέστρεψε ο Μαρινάκης – Δύο εβδομάδες έξω ο Τσιλιανίδης

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, για τον Γιώργο Σίμο, αφού είδε τον Νίκο Μαρινάκη να βγάζει όλο το μέρος της προπόνησης μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/2) η προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (7/2) με τον Ολυμπιακό.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Ντε Γκούζμαν. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία υψηλής ευκρίνειας, από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί κάκωση του έσω μηνίσκου με μερική ρήξη και υμενίτιδα στην περιοχή. Το μόσχευμα του χιαστού είναι άριστο και δε βρέθηκαν βλάβες στον χόνδρο. Του έγινε ήδη έκχυση PRP και θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά, με θεραπεία που θα αρχίσει τη Δευτέρα (8/2) και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Απόστολος Γιάννου, λόγω γαστρεντερίτιδας. Θεραπεία συνέχισαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Αντίλ Ναμπί, ενώ οι Σακόρ, Βαζ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (6/2), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.