Με 33 ποδοσφαιριστές η αποστολή του ΟΦΗ για Ολλανδία

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ επί κρητικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το GRANDSPORT με τον ΟΦΗ στην Ολλανδία!

ADVERTISING

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να ανακοινώνει την αποστολή που απαρτίζεται από 33 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα στην Ολλανδία θα ταξιδέψουν οι: Σηφάκης, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μανδάς, Καλαφάτης (Κ19), Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Thorarinsson, Καρώ, Abanda, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης (Κ19), Diousse, Neira, Toral, Mellado, Αποστολάκης, Bakic, Riera, Κουτεντάκης, Mohanan (υπό δοκιμή), Grønning, Phellype, Dicko, Durmishaj, Γρίβας, Mosquera, Θεοδοσουλάκης, Bifouma, Fallatah.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Καλαφάτης, Σημαντηράκης από την Κ19 του ΟΦΗ αλλά και ο Μοάναν που είναι υπό δοκιμή, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Γιοχού, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει.

ADVERTISING

Ο ΟΦΗ αναχωρεί στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, ενώ θα επιστρέψει την Κυριακή 30 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Το ???????????????????????????????????????? θα ακολουθήσει την αποστολή του ΟΦΗ και βρίσκεται στο πλευρό του Όμιλου, μεταφέροντας σας το κλίμα από τις προπονήσεις, τους αγώνες, την καθημερινότητα των παικτών με καθημερινά ρεπορτάζ, βίντεο και αναλύσεις.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (14/7) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η τελευταία πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την σεζόν 2023-24.

ADVERTISING

H ομάδα μας θα αναχωρήσει στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (15/7), από το Ηράκλειο και θα επιστρέψει την Κυριακή (30/7)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ