Πανελλήνιο πρωτάθλημα δικηγορικών συλλόγων: Το Ηράκλειο παίρνει.. άριστα!

Τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο πρωτάθλημα δικηγορικών συλλόγων διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης κέρδισε για ακόμη μια φορά το χειροκρότημα για την άψογη διοργάνωση, δείχνοντας πως και στα ποδοσφαιρικά.. ραντεβού, η πόλη γνωρίζει πως θα φιλοξενήσει διοργανώσεις.

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια, διεξάγονται μέχρι και παγκόσμια πρωταθλήματα στο μπάσκετ στα «Δύο Αοράκια», με το Ηράκλειο να κερδίζει ακόμη μια φορά το στοίχημα.

ADVERTISING

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν εξάλλου, όσες ομάδες ήρθαν, με τα Χανιά να στάζουν… μέλι για τη φιλοξενία του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ομάδας του δικηγορικού συλλόγου Χανίων θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μας στους συναδέλφους από το Ηράκλειο για τη φετινή διοργάνωση, η οποία ήταν εξαιρετικά οργανωμένη και φιλόξενη.

Άπαντες μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνολική εμπειρία κι ευχαριστηθήκαμε τη συμμετοχή μας στην τελική φάση, η δε συνεργασία με τους Ηρακλειώτης δικηγόρους ήταν άψογη από την προκριματική φάση μέχρι το τέλος.

ADVERTISING

Ειδικά η δεξίωση με φόντο τον Κούλε θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας, το τοπίο ήταν υπέροχο, όπως και το φαγητό και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι, με το καλό να σμίξουμε του χρόνου στην όμορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ