Ρ. Φρόκου: «Προσωπική απόφαση, η επιστροφή»

Για προσωπική απόφαση του ίδιου, έκανε λόγο ο Ρενάλντο Φρόκου, μιλώντας πλέον και πάλι ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΑ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του Ηροδότου και την «εμπειρία» του σε ομάδα Γ Εθνικής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που φέτος το καλοκαίρι αποχώρησε αρχικά από ΟΦΑ και πήγε στον Ηρόδοτο, επιστρέφει στην ομάδα του Αρκαλοχωρίου, έχοντας πάρει και μία… γεύση από ομάδες Γ Εθνικής, τόσο στη Νέα Αλικαρνασσό, όσο και στη Νεάπολη, που επίσης δεν «στέριωσε».

Ο Ρ. Φρόκου επέστρεψε στο «σπίτι» του!

Πλέον ο ίδιος θα φοράει και πάλι τη φανέλα του ΟΦΑ και τονίζει με νόημα πως «ίσως του χρόνου να είμαι πιο έτοιμος για το επίπεδο της Γ Εθνικής».

Αρχικά για την απόφαση του να επιστρέψει στον ΟΦΑ, ανέφερε: «ήταν προσωπική μου επιλογή να επιστρέψω για προσωπικούς λόγους και επαγγελματικούς στον ΟΦΑ, ίσως του χρόνου να είμαι πιο έτοιμος για το επίπεδο της Γ Εθνικής».

Αποχαιρέτησε Ηρόδοτο ο Ρ. Φρόκου, «παίζει» επιστροφή σε ΟΦΑ!

Για τον Ηρόδοτο, στον οποίο πήγε φέτος το καλοκαίρι και αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες, τόνισε: «ήταν μία όμορφη εμπειρία στον Ηρόδοτο, πέρασε όμορφα, ήταν τιμή μου που φόρεσα αυτήν την βαριά φανέλα έστω και για λίγο διάστημα, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους. Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηροδότου που μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω μία γεύση από το επίπεδο της Γ Εθνικής. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ηρόδοτο και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα χαμογελάσει πετυχαίνοντας τους στόχους του».