Γ. Σίμος: «Το 1-1 μας επηρέασε πολύ και πνευματικά »

Στο γκολ της ισοφάρισης του Βόλου και την ευκαιρία με τον Κοροβέση πριν γίνει αυτό στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Βόλο με 1-1 και τον αποκλεισμό των “ασπρόμαυρων”.

Στο σχόλιό του για το παιχνίδι ο νεαρός τεχνικός ανέφερε: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα που έπρεπε να γυρίσουμε. Προηγηθήκαμε στο σκορ και μετά είχαμε ειδικά μία ευκαιρία του Κοροβέση όπου μπορούσαμε να διπλώσουμε τα γκολ και μετά να είχαμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Νομίζω ότι μετά που έγινε το 1-1 πραγματικά μετά ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα μας. Η αλήθεια είναι ότι ενώ μπήκε το 1-0 και είχαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με καλύτερη αυτή με τον Κοροβέση το 1-1 ήταν πολύ δύσκολο για εμάς».

Ενώ σε ερώτηση για το αν η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι απάντησε: «Η πρόκριση χάθηκε και στα δύο παιχνίδια και στο πρώτο γιατί είχαμε ένα πολύ δύσκολο σκορ το 2-0 και σήμερα γιατί ενώ προηγηθήκαμε νωρίς μετά είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου ματς, η αλήθεια ωστόσο ότι το 1-1 μας επηρέασε πολύ και πνευματικά και δεν μπορέσαμε…»