Η υπομονή που χρειάζεται στον Γιούχτα

Άκρως αγχωτικό θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Γιούχτα, που περιμένει να μάθει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Μπορεί να μην πήρε ένα εισιτήριο για την Super League 2 μέσα από τους αγώνες μπαράζ, όμως η ιστορία τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι όσες ομάδες πήραν το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική ανέβηκαν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Κάτι ανάλογο περιμένει και η ομάδα των Αρχανών, η οποία δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να περιμένει.

Η υπομονή το φετινό καλοκαίρι θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος του Γιούχτα, αφού στην Ελλάδα τίποτα δεν μπορεί να γίνει στην ώρα του, όπως φυσικά και το να μάθουμε ποιες ομάδες θα βρίσκονται στην δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας. Τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις ομάδες από την SL2 είναι πολλά και εκεί θέλει να… πατήσει ο Γιούχτας, ώστε να βρεθεί και αυτός στην κατηγορία αυτή.

ADVERTISING

Τα πράγματα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν περισσότερο τις επόμενες ημέρες, όταν και θα φανεί ποιες ομάδες δεν θα πάρουν άδεια και από επιτροπή. Πάντως στον Γιούχτα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρεθεί στην SL2, όμως άπαντες έχουν γεμίσει υπομονή και περιμένουν τις εξελίξεις…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ