Βόνη: Ξεκίνησε με πεντάδα ανανεώσεων! (pic)

Τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε η Βόνη. 

Η διοίκηση του σωματείου, μετά από επαφές με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους Μιχάλη Σταυρακάκη, Δημήτρη Δαγκωνάκη, Δημήτρη Σκαρβελάκη, Μάνο Καλογερίδη και Αγαπητό Καναβάκη, οι οποίοι θα φοράνε τη φανέλα  της Βόνης και τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές τράβηξαν μεγάλο… κουπί την περυσινή χρονιά βοηθώντας το σωματείο να πετύχει τον στόχο του και την παραμονή του στην κατηγορία. Τώρα όσον αφορά το θέμα προπονητή, στην ανακοίνωση η διοίκηση ξεκαθαρίζει ότι το επόμενο 10ημερο θα έχει κλείσει οριστικά ο αντικαταστάτης του Απόστολου Παπακώστα.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Οι πρώτες πέντε ανανεώσεις για την ομάδα μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι γεγονός!!

Συγκεκριμένα: Σταυρακάκης Μιχάλης, Δαγκωνάκης Δημήτρης, Σκαρβελάκης Δημήτρης, Καλογερίδης Μάνος και Καναβάκης Αγαπητός θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην οικογένεια μας για ακόμα μια χρονιά καθώς τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση της ομάδας . Παιδιά ευχόμαστε πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Ξεκαθαρίζεται ότι το ζήτημα του προπονητή θα κλείσει εντός των επόμενων 10 ημερών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ