Γ. Χριστοφοράκης: «Εύκολο να πω το ναι στον Ρούβα – Να κάνουμε ακόμα καλύτερη σεζόν»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ρούβα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιάννης Χριστοφοράκης. 

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Γέργερης την περασμένη χρονιά μίλησε για την ανανέωση του λέγοντας πως ήταν μια εύκολη απόφαση για τον ίδιο, αφού το κλίμα στο σωματείο είναι άριστο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους που θα έχει η ομάδα που είναι να μπει στην πρώτη τριάδα, αλλά και τους δικούς του.

Κράτησε το… κανόνι Γ. Χριστοφοράκη ο Ρούβας!

ADVERTISING

Τέλος κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στο σωματείο και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται για μια ακόμα χρονιά στον Ρούβα.

Για τους λόγους  που ανανέωσε με τον Ρούβα: «Δεν ήταν δύσκολο να ανανεώσω με την ομάδα μετά την περσινή πολύ καλή κοινή μας πορεία. Ο Ρούβας είναι ένα υγιής σωματείο με ηρεμία και πολύ καλό κλίμα μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης κάτι το οποίο με έκανε να πω πολύ εύκολα το ναι για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

ADVERTISING

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Οι στόχοι της ομάδας για φέτος είναι μια ακόμη καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι. Έχουν γίνει κάποιες δυνατές κινήσεις μεταγραφικά και πιστεύω ότι ο Ρούβας αν βγάλει στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μπορεί, είναι ικανός να είναι μέσα στην πρώτη τριάδα. Προσωπικά ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Ρούβα με τα γκολ μου και όχι μόνο ακόμη περισσότερο από ότι πέρσι και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με ήθελαν και για δεύτερη χρονιά στην ομάδα».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και να μας στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Θέλουμε να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας κάτι το οποίο αξίζει σε αυτό το ιστορικό σωματείο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ