Ο Ρούβας δείχνει τις διαθέσεις του

Ο Ρούβας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Τσερεβελάκη, η ομάδα της Γέργερης, έχει αναμφίβολα εντυπωσιάσει με τις πρώτες τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, κάνοντας «σεφτέ» με έναν από τους ποιοτικότερους μέσους των τελευταίων ετών, τον Μύρων Ανωγειανάκη, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίζει να προσφέρει στον Ρούβα.

Η συνέχεια ήρθε, με τον Βασίλη Πηρουνάκη, έναν εξαιρετικό επιθετικό, ο οποίος αποτέλεσε μήλο της έριδος για πολλές ομάδες, να συμφωνεί με τον Ρούβα και μετά τις Μοίρες, θα συνεχίσει εκεί τη καριέρα του.

ADVERTISING

Η ομάδα της Γέργερης θυμίζουμε άλλαξε.. χέρια, με τον Μπάμπη Βολιτάκη να είναι στην προεδρία της ομάδας, ένας άνθρωπος που άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια και με τις μέχρι στιγμής κινήσεις του δείχνει πως ο Ρούβας θέλει να είναι πρωταγωνιστής τη νέα σεζόν.

Ωστόσο μην ξεχνάμε και το κομμάτι των ανανεώσεων, καθώς θα συνεχίσουν οι Σεϊκ Αβραάμ, Γιώργος Φάκας, Γιάννης Τσατσάκης, Τάσος Ντέτσικας, Γιάννης Ξημεράκης και Ηρακλής Απλαδάς, και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Γέργερης.

Και έπεται συνέχεια…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ