Φιλικό παλαιμάχων ΠΟΑ – ΑΕΚ στη μνήμη όσων έφυγαν από τη ζωή

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Κύπελλου του πρωταθλητή στην Κρήτη, διοργανώνεται φιλικό ανάμεσα στους Παλαίμαχους του ΠΟΑ και της ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουλίου, στις 18:00 στο γήπεδο του Ατσαλένιου, στη μνήμη των Στέλιου Σεραφείδη και Μίμη Παπαιωάννου, αλλά και ανθρώπους του Ατσαλένιου που δεν έχουν ξεχαστεί. Άλλωστε τους δύο συλλόγους τους συνδέουν σχέσεις φιλίας λόγω και της προσφυγικής σύνδεσης.

Παράλληλα το τρόπαιο της Super League που κατέκτησε η Ένωση θα είναι διαθέσιμο για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να φωτογραφηθούν μαζί του.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΟΑ περιμένει τους παλαίμαχους της ΑΕΚ και το κύπελλο της πρωταθλήτριας στη μνήμη Στέλιου Σεραφείδη και Μίμη Παπαιωάννου.

Ο ΠΟΑ περιμένει αυτό το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 18.00 στο γήπεδό του όλους τους φίλους του, τους φίλους του ποδοσφαίρου αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ.

Εκεί που χτυπάει μικρασιάτικη καρδιά θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του ΠΟΑ με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, παρουσία του κυπέλλου πρωταθλήματος που κατέκτησε η Ένωση στην περίοδο που ολοκληρώθηκε και θα είναι στη διάθεση όλων για φωτογράφηση!

ADVERTISING

Το φιλικό είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μικρασιάτη αρχηγού Μίμη Παπαιωάννου, του Πόντιου και εμβληματικού Στέλιου Σεραφείδη.

Δεν έχουμε όμως ξεχάσει έναν Ατσαλενιώτη με βουρλιώτικη, μικρασιάτικη καταγωγή που αγάπησε πολύ την ΑΕΚ και τον ΠΟΑ, τον Νίκο Πασπάτη που έφυγε νωρίς αλλά τα παιδιά του συνεχίζουν στον δρόμο του!

Κανείς επίσης δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Σταμάτη Περβολαράκη! Το φιλικό παιχνίδι Παλαιμάχων ΠΟΑ-Παλαιμάχων ΑΕΚ πραγματοποιείται με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete !

ADVERTISING

Όσο για την παρουσία του Κυπέλλου της Πρωταθλήτριας να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμή που μας κάνει να βρεθεί στο γήπεδό μας! Σας περιμένουμε όλους εκεί, για την προσφυγιά και για να τιμήσουμε αυτούς που τόσο μας λείπουν. Σάββατο 1 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα, σας περιμένουμε όλους στο γήπεδό μας, στο Ατσαλένιο μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ