ΔΩΡΙΕΑΣ

Διοικητικές εξελίξεις και εκλογές στον Δωριέα

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Διοικητικές εξελίξεις και εκλογές στον Δωριέα
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Προχωράνε οι εξελίξεις στην ομάδα του Καστελλίου.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή 2/7, τα μέλη του σωματείου καλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση οπού θα γίνει ο ο απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και ταυτόχρονα εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Η ΓΣ θα γίνει στις 11:30 στα γραφεία της ομάδας και σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί μία εβδομάδα αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στις 2/7 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 π.μ, στα γραφεία του Αθλητικού Σωματείου Καστελλίου Πεδιάδος, στο γήπεδο Καστελλίου καλούνται τα μέλη του αθλητικού σωματείου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, ύστερα από απόαφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με κύρια θέματα συζήτησης: α) Πεπραγμένα ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-23, β)Προκήρυξη εκλογών και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών της Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί η πρόσκληση για 9/7/2023 ημέρα Κυριακή την ίδια ώρα και στον ίδιο συγκεκριμένο χώρο».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΔΩΡΙΕΑΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα