Δεν συνεχίζει στον Ανθεστίωνα ο Τσιαντής

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάστη Τσιαντή, ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης η διοίκηση του Ανθεστίωνα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιστρέφει στο Αγρίνιο με την διοίκηση του Ανθεστίωνα να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα αλλά κυρίως για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που βρέθηκε στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση:  “Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, Θανάση Τσιαντή από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Ο νεαρός μέσος επέστρεψε στη γενέτειρα του το Αγρίνιο, όμως σ’ αυτό το σύντομο πέρασμα του με τα «κιτρινόμαυρα», είναι βέβαιο ότι κέρδισε πολλούς φίλους στο Θραψανό.

Η κατάσταση με την πανδημία, δεν επέτρεψε να «ξεδιπλώσει» το ταλέντο του στα γήπεδα του Ηρακλείου, όμως έστω και σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, υπήρξε ένα δυνατό «δέσιμο» με το σωματείο και το χωριό μας.

Θανάση σε ευχαριστούμε για τη θετική ενέργεια και την παρουσία σου στον Α.Ο. Ανθεστίων.
Υ.Γ.: Θανάση ένα ευχαριστώ μπορεί και να ναι λίγο γιατί έκανες τον τόπο μας παντοτινό σου φίλο”!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Συνεχίζει την προπονητική του εξέλιξη ο Ευ. Βαϊραμάκης

Μια ακόμη σημαντική διάκριση προστέθηκε στο βιογραφικό του προπονητή...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...