ΜΟΧΟΣ

Μ. Ποντίκαλης: «Υπάρχει άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο και τον προπονητή»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Μ. Ποντίκαλης: «Υπάρχει άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο και τον προπονητή»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Μοχού μίλησε στο GRANDSPORT ο Μύρος Ποντίκαλης.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν στο Μοχό τόνισε πως ήταν μία εύκολη απόφαση να συνεχίσει στο Μοχό, καθώς ο ίδιος, αλλά και η διοίκηση ήθελαν να συνεχίσουν μαζί. Παράλληλα μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία που έχει με τον πρόεδρο Στέλιο Λαδουκάκη, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Αντώνη Λεκάκη.

Αναλυτικά είπε:«Ήταν πιστεύω μια εύκολη απόφαση, ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δυο πλευρές και αυτό νομίζω το έκανε ακόμα πιο εύκολο.

Υπάρχει μια άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο και με τον προπονητή, όποτε δε γινόταν να μη συνεχιστεί αυτό. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους και πάνω από όλα υγεία».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΜΟΧΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα