Ατρόμητος Πειραιά: «Ο Γρανίτης πάλευε σαν θηρίο για το αποτέλεσμα – Κερδίζουμε και την διαιτησία»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε ο Ατρόμητος Πειραιά μια ημέρα μετά την άνοδο στην Γ’ Εθνική. 

Παράλληλα στην ανακοίνωση η ομάδα του Ατρομήτου μιλάει και για την απόδοση που έπιασαν οι παίκτες του Γρανίτη, τονίζοντας ότι έπαιζαν σαν θηρία για το αποτέλεσμα που δεν τη σύμφερε.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Ατρόμητος Πειραιά ευχαριστεί θερμά τον κόσμο του, τον προπονητή του Βασίλη σπάθα, όλο το τεχνικό τιμ, γιατρούς και όσους βοήθησαν στην τεράστια αυτή επιτυχία. Για πολλούς φάνηκε απίστευτη και αδύνατον να τερματίσει αήττητη όλο το 2023 κάνοντας μόνο τρεις ισοπαλίες και αυτές στα μπαράζ.

ADVERTISING

Και φυσικά πρώτα από όλους τους ήρωες ποδοσφαιριστές που με αυταπάρνηση ανταπεξήλθαν στις συνθήκες και δόξασαν ακόμα μία φορά την τεράστια ιστορία του Ατρομήτου Πειραιά και πρόσθεσαν τα ονόματα τους στην χρυσή σελίδα μας με όλα τα απίστευτα κατορθώματά τους φέτος.

Μπράβο σας παιδιά. Όσον αφορά το παιχνίδι της Κρήτης στα Χανιά, η ομάδα μας ανταπεξήλθε απέναντι σε μία φανατισμένη ανέλπιστα ομάδα, που πάλευε σαν θηρίο για ένα αποτέλεσμα που δεν τη σύμφερε. Ουσιαστικά αυτό μας έβαλε σε σκέψεις, αλλά δυνάμωσε τους αθλητές μας και τους έδωσε ώθηση να πάρουν το αποτέλεσμα που έπρεπε.

Όπως είναι γνωστό από την αρχή της περιόδου δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία, αλλά αυτή τη φορά θα έπρεπε ύστερα από αυτό που είδαμε αλλά δεν μας νοιάζει όμως, Ατρόμητος είμαστε, δεν φωνάζουμε, δέν μεμψιιμοιρουμε, γιατί είμαστε πάντα πρώτοι και ξέρουμε να κερδίσουμε και τη διαιτησία….. Πολλά είδαν τα μάτια μας, αλλά αυτό μας έφερε τρόμο, αυτό που έγινε χθές.

ADVERTISING

Για την συνέχεια και την εκδήλωση που θα διοργανωθεί θα ενημερωθείτε σύντομα Ατρόμηταρα σε αγαπάμε για αυτούς τους λόγους».Click to Hide Advanced Floating Content