Ο ΠΑΝΟΜ ανοίγει τα… φτερά του: Σκέψεις για δημιουργία ομάδων μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου!

Ένα… όνειρο χρόνων προσπαθεί η διοίκηση του ΠΑΝΟΜ να το κάνει πράξη, αφού με την δημιουργία γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ και σε συνδυασμό με την τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο της ομάδας, οι ιθύνοντες του σωματείου θέλουν να ανεβάσουν το επίπεδο της περιοχής και φυσικά ο όνομα του ΠΑΝΟΜ!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να δημιουργηθούν ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου με το όνομα ΠΑΝΟΜ, μιας και θα έχουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή.

Ο ΠΑΝΟΜ κάθε χρόνο προσπαθεί να ανεβαίνει επίπεδο και η διοίκηση μέσα σε αυτό το πρότζεκτ βλέπει μια ευκαιρία, ώστε να “αγκαλιάσει” τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο είτε αγόρια είτε και κορίτσια, δημιουργώντας ομάδα σε διάφορα αθλήματα.

ADVERTISING

Μάλιστα οι πρώτες συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό και θετικό κλίμα το οποίο θα έχει και την στήριξη επιχειρηματιών της περιοχής.

Σίγουρα όλο αυτό χρειάζεται χρόνο και μελέτη, αφού μιλάμε για ένα μεγάλο πρότζεκτ που θα ανεβάσει το όνομα του ΠΑΝΟΜ, ωστόσο στην διοίκηση θέλουν να βαδίσουν σταθερά πάνω σε αυτή την σκέψη και να κάνουν ένα όνειρο για την περιοχή πραγματικότητα.

Να υπενθυμίσουμε πως το κλειστό γήπεδο που δημιουργείται στην περιοχή των Μαλίων θα είναι έτοιμο τα επόμενα δύο χρόνια όπου και θα γίνει η παράδοση…Click to Hide Advanced Floating Content