Τα απόρθητα κάστρα στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ

Διαβάστε ποιες ομάδες κράτησαν αλώβητες τις έδρες τους στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Καθόλου εύκολο πράγμα δεν είναι να κρατήσεις απόρθητη την έδρα σου για μία ολόκληρη σεζόν. Για την ακρίβεια είναι κάτι αρκετά σπάνιο που δεν επιτυγχάνεται εύκολα. Παρόλα αυτά τέσσερις ομάδες κατάφεραν αυτό το σημαντικό επίτευγμα στα φετινά πρωταθλήματα.

Ξεκινώντας από τη μεγάλη κατηγορία, αήττητος στο γήπεδο του έμεινε ο ΠΑΟ Κρουσώνα ο οποίος σε 16 παιχνίδια στην έδρα του μέτρησε 14 νίκες και δύο ισοπαλίες. Η δύναμη της έδρας αποτέλεσε έναν βασικό λόγο της πορείας της Τυλίσου προς τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, με τους «πράσινους» να έχουν 10 νίκες και δύο ισόπαλα αποτελέσματα στο ενεργητικό τους.

ADVERTISING

Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο απόλυτος Θρίαμβος Αναλήψεως ο οποίος όχι μόνο δεν έχασε στο γήπεδο του, αλλά δεν άφησε ούτε έναν βαθμό να του ξεφύγει, εντός και εκτός έδρας, κάνοντας το εντυπωσιακό 18×18.

Ακόμα μία ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο συμπληρώνει το καρέ των ομάδων που κράτησαν αλώβητες τις έδρες τους. Ο λόγος για το Άλογο Μαλεβιζίου το οποίο έφτασε στο πρωτάθλημα στην Β2 ΕΠΣΗ, έχοντας εννιά νίκες σε δέκα ματς στο γήπεδο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ