Πότε θα δούμε το Μέσι vs Γιακουμάκης

Με την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ηρακλειώτη επιθετικό.

Την Τετάρτη (7/6) ο Λιονέλ Μέσι ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι και έτσι ξεκινάει μία νέα περιπέτεια στην τεράστια καριέρα του, αλλά αυτή τη φορά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Pulga θα έχει αντιπάλους στο MLS και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Μέσι θα βρει απέναντί του αρχικά τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο Λιονέλ φημολογείται πως θα κάνει ντεμπούτο στις 21 Ιουλίου με την Κρους Ασούλ για το Leagues Cup.

ADVERTISING

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 25 Ιουλίου η Ίντερ Μαϊάμι αντιμετωπίζει για την ίδια διοργάνωση την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ομάδα που αγωνίζεται ο Κρητικός επιθετικός. Ο Μέσι θα παίξει κόντρα στον Γιακουμάκη και στις 17 Σεπτεμβρίου για το MLS.

Λίγες εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου η Ίντερ Μαϊάμι φιλοξενείται από τη Chicago Fire. Εκεί παίζει ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντί στον Μέσι.

Στο MLS με τη φανέλα της DC United αγωνίζεται και ο Ταξιάρχης Φούντας. Ωστόσο, κοντράρεται με την Ίντερ Μαϊάμι στις 9 Ιουλίου, ημερομηνία που ο Μέσι δεν θα είναι διαθέσιμος. Μένει να φανεί αν θα έχουν και άλλο “ζευγάρωμα” μέσα στη σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ