ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μπέκαμ τρελάθηκε: Θέλει να πυροδοτήσει τρεις νέες «βόμβες»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ο Μπέκαμ τρελάθηκε: Θέλει να πυροδοτήσει τρεις νέες «βόμβες»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει πλέον μία ακόμα πιο δύσκολη αποστολή μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι: να ικανοποιήσει όλα του τα χατίρια. Όλα δείχνουν ότι ο Τάτα Μαρτίνο, με τον οποίο συνεργάστηκαν σε Εθνική Αργεντινής και Μπαρτσελόνα θα είναι ο νέος προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι.

Μόνο που δεν σταματά εκεί. Στόχος του είναι να αναβιώσει στην Φλόριντα, όλη την παλιοπαρέα της Μπαρτσελόνα. Ο Άγγλος σταρ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους Σέρχιο Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα που έμειναν ελεύθεροι από τους Καταλανούς και έχει ήδη καταθέσει την πρώτη πρόταση στην Γκρέμιο για να πάρει και τον Λουίς Σουάρες.

Ένα τρελό πρότζεκτ που θέλει να κάνει το Μαϊάμι επίκεντρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη, τουλάχιστον σε εμπορικό και τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

 

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΔΙΕΘΝΗ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα